school and education

Voor actuele voorraad:

Bel: 06 522 784 93

Dakpannendeal. Al jarenlang een begrip in Nederland! Lees meer

Monier keramisch boeiboord blauw gesmoord

€7.60
Merk : Monier
  Offerteaanvraag

Monier keramisch boeiboord blauw gesmoord.

 

HET MONIER KERAMISCH BOEIBOORD

EFFECTIEVE EN FRAAIE OPLOSSING - PERFECT BIJ BOVENDAKSE ISOLATIE

Door bovendakse isolatie wordt het dak verhoogd en sluit de gevelpan niet meer aan op de gevel. Het Monier Keramisch Boeiboord biedt de perfecte oplossing. Dit speciaal ontwikkelde profiel overbrugt het verschil in hoogte en zorgt voor de benodigde overlap op de gevelmuur. Een effectieve, duurzame en onderhoudsvrije oplossing.

INTEGREERT PERFECT MET PANNENDAK
Het Keramisch Boeiboord wordt standaard in 3 kleuren geleverd: natuurrood, zwart geëngobeerd en blauw gesmoord. Deze kleuren sluiten aan bij het grootste deel van het assortiment keramische dakpannen.
Hierdoor integreert het Keramisch Boeiboord visueel mooi met het dak. Op aanvraag en bij voldoende volume zijn zelfs speciale kleuren leverbaar.

UNIVERSEEL TOEPASBAAR
Het Monier Keramisch Boeiboord is universeel toepasbaar onder vrijwel alle modellen keramische gevelpannen. De werkende lengtemaat is 33cm, de werkende hoogte ca 11,5 cm. Het profiel wordt mooi strak met een effectieve koude sluiting toegepast. Montage is eenvoudig dankzij de standaard schroefgaten en de speciale Monier RVS 40mm Torx schroeven. De vermelde afmetingen kunnen onderhevig zijn aan toleranties zoals vermeld in de Norm EN 1304:2005. 

 

 

Kleur

Grijstint

Afwerking

Naturel

Materiaal

Keramiek
Afmetingen (L x B x H) 0 x 0 x 0
Gewicht 0

Bel ons op tel:06-52278493